WONEN

Wonen in al zijn vormen - van nieuwbouw, verbouw, renovatie, uitbreiding, aanbouw tot dakopbouw - levert een belangrijke bijdrage aan de continuïteit van Bouwbedrijf Ted Groot. De nieuwbouw van een luxe vrijstaande woning, een bungalow, een villa of een twee-onder-één kap woning, bij ons bent u aan het juiste adres. Meer ruimte nodig in uw huidige woning? Ook voor een aanbouw en/of dakopbouw (één van onze specialiteiten) kunt u bij ons terecht. Of gewoon verbouwen of renoveren? Natuurlijk kunnen wij u ook hierin van dienst zijn.

Desgewenst kunnen wij u in contact brengen met één van onze vaste partner-architecten om voor u het ontwerp van uw droomhuis te maken, waarna wij dit ontwerp voor u kunnen realiseren.

Dakopbouw

Meer ruimte in uw woning? Wij zijn dé specialist op het gebied van dakopbouwen.

Een dakopbouw vergt veel voorbereiding. Door ons vakmanschap & onze ruime ervaring kunnen wij uw dakopbouw in 1 dag plaatsen en wind- en waterdicht maken. Zo kunt u snel genieten van meer ruimte. Meer weten?

Bekijk onze  dakopbouwpagina voor voorbeelden en meer informatie. Uw droom is bij ons in vertrouwde handen. 

Aanbouw

Uw woning uitbreiden? Ook voor het creëren van een aanbouw aan uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Uw droom is bij ons in vertrouwde handen.  

Verbouw, onderhoud & renovatie

Uw woning intern verbouwen? Of is uw woning aan onderhoud toe? Al bijna 40 jaar hebben wij ervaring met het verbouwen, renoveren en uitvoeren van (groot) onderhoud van en bij verschillende soorten woningen. Heeft u plannen uw woning te verbouwen? Neem eens vrijblijvend contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken, er is meer mogelijk dan u denkt. Uw droom is bij ons in vertrouwde handen.

Meer weten of kennis maken?

Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Bouwgarant

Bouwen met garantie, dan bent u zeker van uw zaak.

BG-logo-new-wit
Scroll naar boven