Gebouwen om in te

WERKEN

Wij realiseren nieuwe werkomgevingen voor een groot aantal opdrachtgevers in de meest uiteenlopende economische sectoren. Bouwwerken variërend van kleinschalig tot groots opgezet, van traditionele bouwstijl tot ultramodern, van functioneel tot representatief en van nieuwbouw tot verbouw tot het herstellen van (grote) brandschades: wij staan voor u klaar.

Bedrijfsruimten en -hallen

Elke ondernemer stelt zijn eigen eisen aan een bedrijfsruimte. Laat uw bedrijfspand dan ook bouwen door de experts van Bouwbedrijf Ted Groot. Wij kunnen u uitstekend informeren en begeleiden bij het bouwen van uw eigen bedrijfspand.

Traditionele bouw: de voordelen van traditionele bouw komen tot uiting in de grote keuze van onder andere bouwmaterialen en ontwerp van het gebouw. In tegenstelling tot de systeembouw met grotendeels vaststaande vormen is de keuze bij traditionele bouw enorm. Welke wensen u ook heeft met betrekking tot het ontwerp, wij kunnen deze (bijna) altijd voor u realiseren. De mogelijkheden met betrekking tot in- en exterieur zijn daarbij aanzienlijk.

Naast het bouwen zelf kunnen wij u alle verdere zorgen uit handen nemen, van het eventueel inschakelen van een architect tot en met de verzorging van bijvoorbeeld de installaties. Hierdoor heeft u gedurende het gehele proces met korte organisatielijnen te maken. Efficiënt bouwen zorgt naast de reeds genoemde voordelen voor een behoorlijke besparing.

Neem een kijkje bij de door ons gerealiseerde projecten en neem eens vrijblijvend contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Retail

Voor het verbouwen, afbouwen en/ of uitbreiden van supermarkten mogen wij de Lidl tot één van onze vaste opdrachtgevers rekenen. Wij hebben in Wognum, Alkmaar en op een aantal locaties in Amsterdam werkzaamheden in opdracht van de Lidl supermarktketen uitgevoerd.

In Oostzaan hebben wij het project “verbouw/ renovatie winkelcentrum Klaverweide” in opdracht van Klaverweide Vastgoed met als directievoerder EversPartners uitgevoerd.

Sport, recreatie & cultuur

De nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van het clubgebouw, het realiseren van een aanbouw aan uw atelier? Bel ons eens om de mogelijkheden voor uw vereniging of atelier te bespreken en neem eens een kijkje bij de door ons gerealiseerde projecten. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Kantoorgebouwen

Ook voor het nieuwbouwen, verbouwen, uitbreiden of renoveren van uw kantoorgebouw bent u bij ons aan het juiste adres. De één groter dan de ander, wij denken graag met u mee in (goedkopere) oplossingen of alternatieven.  Neem een kijkje bij de door ons gerealiseerde projecten en neem eens vrijblijvend contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Scholen

Gedurende de afgelopen jaren hebben wij werk mogen uitvoeren voor diverse scholen in de regio:

  • diverse (kleine) onderhoudswerkzaamheden voor het Trinitas College in Heerhugowaard;
  • een dakopbouw voor het Clusiuscollege in Heerhugowaard;
  • in opdracht van Stichting De Blauwe Loper diverse onderhoudswerkzaamheden bij basisschool De Phoenix in Broek op Langedijk, basisschool De Wijde Veert in Noord-Scharwoude basisschool De Kleine & Grote Beer en kindcentrum Atalanta in Heerhugowaard. Deze werkzaamheden hebben wij uitgevoerd gedurende de zomer- en herfstvakantie 2018.

Meer weten of kennis maken?

Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Scroll naar boven