Onderhoud en renovatie

Onderhoud

Bouwbedrijf Ted Groot onderscheid zich van haar concurrenten door een goede dienstverlening op het gebied van onderhoud. Onze onderhoudswerkzaamheden zijn breed, van het repareren van een lekkende kraan tot en met het plaatsen van nieuwe kozijnen. Vooral bij onderhoud wordt van de klant vaak een snelle service verwacht. Wij streven naar een snelle dienstverlening met de juiste afhandeling. Tevens kunnen wij snel inspelen op onverwachte gebeurtenissen als problemen, klachten of spoedopdrachten. Bouwbedrijf Ted Groot vindt klanttevredenheid het belangrijkst. Bij ons bouwbedrijf kunt u terecht voor de volgende onderhoudsvormen:

Onderhoudsmedewerkers hebben bij ons een ‘eigen wijk’. Op deze manier heeft u altijd dezelfde onderhoudsmedewerker welke precies op de hoogte is van de situatie ter plaatse. Tevens dient deze persoon voor u als een vast aanspreekpunt. Dit levert een optimale binding tussen onze medewerkers en de klanten. Deze persoonlijke aanpak is de sleutel tot succes. U bent bij ons geen nummertje. Naast onze vakkundige onderhoudsmedewerkers hebben wij een breed netwerk van specialisten zodat wij altijd de juiste vakmensen kunnen aanbieden. Wij zijn de aangewezen partner voor uw onderhoudsplannen. Uw vastgoed wordt bij ons op waarde geschat en zal haar kwaliteit en veiligheid behouden. De levensduur wordt op deze manier verlengd. Bouwbedrijf Ted Groot is van mening dat wat goed is, goed moet blijven. Alles moet tijdig geïnspecteerd worden en zo nodig onderhouden of vervangen worden. Wij staan gereed voor zowel de inspectie, het advies als het uitvoeren van het onderhoudswerk.

Registratiesysteem

Onderhoud wordt bij ons jaarlijks bijgehouden waardoor de gemiddelde jaarlijkse onderhoud en beheerkosten in beeld gebracht kunnen worden. Bouwbedrijf Ted Groot werkt met een registratiesysteem en digitaal onderhoudssysteem . Met dit systeem kunnen we, met een regelmatige voortgangsrapportage, opdrachten in de gestelde termijn inzichtelijk maken. Het systeem bevat filtermogelijkheden op bijvoorbeeld adres of het soort onderhoud. Elke opdracht heeft een uniek nummer en elk adres een unieke code. Andere gegevens zijn gekoppeld aan dit adres. Op deze manier kunnen wij rapportages en opdrachten aanbieden en kunt u een opdracht een voorrangscode meegeven om aan te geven hoe belangrijk het onderhoud is. Afspraken worden per order vastgelegd. Het systeem biedt tevens de mogelijkheid tot standaard teksten en de mogelijkheid om een mandaat vanuit elke opdrachtgever mee te krijgen.

Service- en onderhoudsafdeling

Onze service- en onderhoudsafdeling is 24 uur per dag, 365 dagen in een jaar inzetbaar. Deze afdeling is bezet door betrouwbaar, betrokken, ervaren en goed opgeleid personeel. U heeft als opdrachtgever één vast aanspreekpunt. Bij deze persoon kunt u terecht voor informatie over uw onderhoudswerkzaamheden. Door een professionele, flexibele en snelle dienstverlening kunnen wij een goed planning en vernieuwde werkmethoden aanbieden. De afdeling beschikt over een modern en up-to-date registratiesysteem om al uw onderhoud precies bij te kunnen houden.

Renovatie

Vakkundig renoveren

Renovatie komt vaak voor bij oude panden als monumentale panden, kerken boerderijen en oude bedrijfspanden of woningen. Bij een renovatie voldoet het gebouw niet meer aan de eisen van deze tijd door bijvoorbeeld een slechte isolatie of dakbedekking. Hierdoor is het niet mogelijk optimaal, maar vooral ook veilig gebruik te kunnen maken. Het kan zijn dat u te maken heeft met jarenlang achterstallig onderhoud of jaarlijks onderhoud laat uitvoeren maar het vastgoed nu toch toe is aan een renovatie. Renovatie is het gedeeltelijk vernieuwen of herstellen waardoor het weer zo veel mogelijk in de originele staat wordt gebracht en voorzien wordt van moderne comfort. Bouwbedrijf Ted Groot heeft voldoende kennis en ervaring met renovaties. Vooral bij oudere gebouwen wordt onze kennis en creativiteit op de proef gesteld. Wij beschikken over de juiste deskundigheid om altijd tot een oplossing te komen voor een renovatie volgens uw wensen en geldende eisen.

Voor elke renovatie inzetbaar

Bouwbedrijf Ted Groot is inzetbaar voor alle soorten renovaties of restauraties. Het isoleren van vastgoed, een badkamerrenovatie of grote en gecompliceerde renovaties, wij zijn van alle markten thuis. Voor een complete renovatie heeft u een bouwbedrijf nodig die hierin gespecialiseerd is. Verstand van leidingwerk, timmerwerk, elektra en het zetten van tegels zijn veel voorkomende renovatiewerkzaamheden. Wij als bouwbedrijf voeren de renovatie geheel zelf uit, van de planning tot en met het gefactureerde bedrag. Hierdoor bent u verzekerd van een snel en vakkundig renovatieproces met als resultaat een uitstekend kwalitatief eindresultaat.

Een renovatie begint bij Bouwbedrijf Ted Groot met een inspectie van het vastgoed. Eerst kijken in welke staat het vastgoed bevindt is heel belangrijk om tot de juiste renovatiewerkzaamheden te kunnen komen. We verbeteren de gebruiks- en genotmogelijkheden, maar vooral ook de kwaliteit en veiligheid. Gebruikers kunnen er na een renovatie weer optimaal gebruik van maken. Onze medewerkers renoveren met inlevingsvermogen en oog voor detail. Omdat gedurende renovaties het vaak mogelijk is gewoon gebruik te blijven maken van het vastgoed, houden onze medewerkers rekening met de omgeving. Ze communiceren goed en werken efficiënt met zo min mogelijk overlast. Bij een renovatie krijgt u namelijk ook te maken met geluid, stof en vreemde mensen over de vloer, maar wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.

Meer weten of kennis maken?

Bel ons vandaag nog voor een afspraak!

Scroll naar boven