Calculator/werkvoorbereider & Timmerman

Gezien de groei die ons bouwbedrijf doormaakt zijn wij ter versterking van ons team op zoek naar een (ervaren) calculator/ werkvoorbereider en een (ervaren) timmerman I.

Ben jij de passievolle, betrokken collega die wij zoeken, zit bouwen in je DNA en wil je werken voor het leukste bouwbedrijf van Nederland? Stuur dan een e-mail met motivatie en c.v. naar peter@tedgroot.nl, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, of bel met tel.nr 072-5722509, je kunt vragen naar de heer Peter Konijn.

Wij bieden (voor beide functies):

  • Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng.
  • Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf met actieve personeelsvereniging.
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen (voor beide functies):

  • Voldoende vakkennis van bouwmaterialen, bouwprocessen & -technieken door kennis en/ of ervaring.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Rijbewijs B, met voorkeur voor rijbewijs BE.
  • Certificaat (VOL)VCA of bereid zijn deze te behalen.
  • Passie voor het vak.

Aanvullende informatie functie calculator/ werkvoorbereider:

De nadruk bij deze functie ligt bij het calculeren van een diversiteit aan projecten waarin je al je kwaliteiten kwijt kunt en je je verder kunt ontwikkelen. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week), werkplek in Heerhugowaard. Thuiswerken in overleg mogelijk. Voor deze functie vragen wij een afgeronde opleiding richting bouwkunde met minimaal MBO werk- en denkniveau door kennis en/ of ervaring en voldoende kennis van calculatieprogramma’s.

Aanvullende informatie functie timmerman I:

Als timmerman I ben je verantwoordelijk voor het – al dan niet aan de hand van tekeningen – zelfstandig uitvoeren van alle voorkomende timmerwerkzaamheden in de nieuwbouw, verbouw & renovatie van zowel (bewoonde) woningen, bedrijfspanden, (in bedrijf blijvende) supermarkten etc. Je werkt met een team van collega’s en onder begeleiding van een voorman/ assistent uitvoerder. Voor deze functie vragen wij een afgeronde opleiding tot timmerman I. Het betreft een fulltime functie (40 uur per week).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Scroll naar boven