adres ted groot
Nieuwbouw Verbouw Bedrijfspanden Villa's Dakopbouwen Bouw Combinatie Heerhugowaard
Woningbouw Utiliteitsbouw Verbouw Dakopbouwen Onderhoud en Renovatie Projectontwikkeling Service en Garantie
Uitbreiding en modernisering LIDL te Alkmaar Verbouw Woongebouw in Landsmeer Nieuwbouw Garage en Keerwanden te Aerdenhout Aanbouw en Interne Verbouwing van een woonhuis te Amstelveen Dakopbouw met Dakterras Blasiusstraat te Amsterdam Nieuwbouw/Herstel Units aan de Otterkoog te Alkmaar Nieuwbouw Bedrijfspand te Alkmaar Nieuwbouw Woonhuis te Landsmeer
Bouwgarant Bouwcombinatie HHW Woningborg Erkend leerbedrijf Vacatures
Ter Braaklaan

<< Terug30 woningen in Plan Klaverweide De Draai te Heerhugowaard


Locatie Heerhugowaard
Opdrachtgever Bot Bouw Initiatief namens BCH
Architect BBHD Architecten
 

Klaverweide is de eerste woonbuurt van De Draai. Een op zichzelf staande woonbuurt die wordt omsloten door de Van Veenweg, Oosttangent, waterwegen en stadspark De Oosterhout. De tennisbanen van Tennisvereniging Heerhugowaard liggen om de hoek. Via de Van Veenweg is het centrum van Heerhugowaard binnen handbereik. Klaverweide is samengesteld uit de projecten van twee projectontwikkelaars, waaronder de Bouwcombinatie Heerhugowaard (BCH). Gebogen wegen, verspringende rooilijnen, gevarieerde architectuur en veel groen geven Klaverweide een unieke, kleinschalige en dorpse sfeer. 

Modern bouwen met een authentiek en milieubewust karakter
De BCH ontwikkelt 2/1-kapwoningen, flexwoningen en rijwoningen in diverse types.
De traditionele bouwwijze met baksteen en keramische pannen geven de eigentijdse architectuur een authentieke uitstraling. De topgevels in de voorgevel springen iets naar voren, wat zorgt voor een statig karakter. Voor de flexwoningen zijn vele indelingsvarianten mogelijk. Voor de 2/1-kapwoning is er een enorme variatie aan mogelijkheden om de woningen nu of later uit te breiden. 

Website wijkbijdedijk.nl

Onze projecten
Projecten door Bouwbedrijf Ted Groot BV uitgevoerd/in uitvoering.
Ons adres
Bouwbedrijf Ted Groot BV
Coulombstraat 8
1704SP Heerhugowaard
T: 072-5717408
M: info@tedgroot.nl

Espeq Woningborg Bouw garant Bouwend Nederland